top of page
Search

Ulfs horoskop - Magnetism och inre kraft
Ulf Kristersson partiledare Moderaterna

Född 29e Dec 1963 Födelsehoroskop miniversion.Oj här har vi ett riktigt dynamitpaket av vilja och passion!

Om vi börjar att titta på grunderna:

Uffe är en ambitiös och fokuserad Stenbock med Månen i Tvillingarna. Det finns mycket jord här, flera viktiga planeter befinner sig i dem två jordtecknena Jungfrun och Stenbocken. (Likheter med Sjöstedt där)


Ulf har även riktiga tungviktare till planeter på sin sida. T ex flera fina trigoner till Skorpionens planet Pluto visar en person med omåttliga krafter. Det här är en person som kan gå igenom eld och vatten och komma ut på andra sidan, och bara borsta av sig dammet lite nonchalant. ”Utomjordiska” krafter skulle jag säga! Ulf har även i sin karta stor potential att påverka ”massorna” om han vill. Och det vill han förstås! – Han är ju politiker! Personer med denna placering brukar besitta en naturlig magnetism och dragningskraft som få kan motstå, när dom sätter den sidan till.

Här finns också en stor dos av både självförtroende och aptit på livet. Ulfs Sol aspekterar Jupiter i Väduren. Han måste bara se till att han inte bitar av mer än vad han kan tugga samt att han håller sig inom lagens ramar. Det finns tendenser till att ha ett stort ego här, och han måste också vara försiktig med den starka påverkan han har på människor bara genom sin närvaro, och använda den medvetet i goda syften.


Ulfs Måne befinner sig i lättsamma Tvillingarna. Nästan tur det…annars kanske han skulle skrämma iväg folk med sin intensiva närvaro. Månen i Tvillingarna är en social fjäril som behöver interagera med andra människor för att må bra ( Månen – känslomässigt välmående). Och det får han ju chansen till nu under valkampanjen!


Det här är ett ganska lyckosamt horoskop överlag. Med det menar jag att han har mycket stöd och hjälp på vägen han färdas.


Fler politikerporträtt i dagarna!


Vill du få ditt eget födelsehoroskop tolkat? Jag tar emot i Stockholm och även över Skype och telefon. Klicka på "Kontakt" i menyn längst upp.

210 views0 comments

Comments


bottom of page