top of page
Search

Jimmies Horoskop - En känslig kille i stridsutrustning


Jimmie Åkesson partiledare Sverigedemokraterna

Född 17e Maj 1979. Kort tolkning av födelsehoroskop

Jimmie är född i Oxens tecken och han har även fler planeter i Oxen. Detta berättar om en person som värnar om det traditionella och beprövade. Dock finns starka influenser från Vattumannen och dennes styrare Uranus. Detta ger en mycket mer nytänkande och rebellisk personlighet än en ”typisk” Oxe.


Vad är det med Jimmie och kvinnor?

Det är något som sticker ut rejält i Jimmies horoskop gällande kvinnor. Det finns ett tydligt sår sedan barndomen som berör den kvinnliga arketypen. Asteroiden Chiron som påvisar vart vi har ett svårt sår som är utmanande att läka är i kvadratur med Månen!

Månen står för barndomen, modern och kvinnorna i vårt liv, även hur pass trygga och ”skyddade” vi känner oss av livet generellt.

Med all säkerhet var det något mycket primärt som saknades i Jimmies uppväxt, förmodligen i relation till modern och hur man blir omhändertagen och värnad om. Människor med denna planetkombination har ofta saknat det mest basala i omvårdnad under uppväxten.

(Detta behöver inte alltid märkas utåt för omgivningen utan kan ha varit dolt inom familjen)

Vi får bara hoppas att Jimmie har arbetat på att läka denna del av sig själv! – Om inte finns en tydlig risk att detta ”sår” projiceras på omgivningen i hans nuvarande liv – detta kan uttryckas som svårigheter i relationer till kvinnor och en känsla av att känna sig allmänt ”otrygg” i livet.

Positiva sidan av denna planetkombination är potentialen att bli en ”Healer” alltså att ha förmågan att hjälpa andra människor på djupet.

Om vi tittar på debatten kring Sverigedemokraterna så har det funnits en hel del kritik från vissa håll gällande partiets kvinnosyn, som då ska var dålig enligt kritikerna. Kan detta härledas till Jimmies rötter? Jag skulle säga att det kan det. Om det nu stämmer att han har det. Mitt syfte är bara att återge vad som framgår av hans horoskop, inte uttrycka personliga åsikter.

Månen och Mars är även i kontakt med varandra i Jimmies horoskop. Detta visar på en enormt modig och driven person. Inte en person som ger upp i första taget alltså!


Jimmies potential: En nytänkande och visionär person som samtidigt har båda fötterna på jorden

Jimmies utmaningar: Att hela barndomstrauman


( Jimmie är den ända av politikerna som jag lyckats få tag på födelsetiden!)

Fler politikerhoroskop kommer i dagarna


Vill du ha ditt eget födelsehoroskop tolkat? Du når mig här på hemsidan.

Jag tar emot i Stockholm och även över Skype och telefon.

På svenska eller engelska


1,024 views0 comments

Comments


bottom of page