top of page
Search

Annies horoskop - En hemlighetsfull tuffing

Updated: Sep 4, 2018
Annie Lööf Partiledare Centerpartiet. Född 16e Juli 1983

Födelsehoroskop kort tolkning.


Annie är en driven och eldig ( bra spegling där med hennes naturligt röda hår) personlighet med dem viktigaste planeterna placerade i Kräftan och Vågen. Båda dessa tecken är av den pådrivande typen. Kräftan är samtidigt mån om att bevara och värna det traditionella och använder gärna sitt driv för att skydda detta. Kräftan är också ett känsligt vattentecken som alltid har en hand att sträcka ut till utsatta.


Det finns också en tyngre och mörkare faktor i Annies horoskop. Annies Sol är i utmanande aspekt med den ”mörka” planeten Pluto. Detta visar på en mycket djup individ som har i sitt öde att genomgå många svåra prövningar i sitt liv. Ofta utvecklas dessa individer med tid till ena riktiga tuffingar som är omöjliga att rubba. Vad kan Annie ha i sitt bagage som hon inte berättat offentligt? (Plutopersonligheter är väldigt hemlighetsfulla så det lär vi nog aldrig få veta) Det kan ha kopplingar till en fadersfigur eftersom det handlar om Solen – som representerar just fadern Astrologiskt.

Spännande minst sagt!


Månen är en viktig satellit att titta på i en kvinnas horoskop, Månen visar på våra känslomässiga mönster. Annie har sin i Vågen. Kvinnor med Månen i Vågen har ofta förmågan till en sund distans till känslorna som jag tänker säkert kan vara värdefull i politik. Dessa personer är även mycket diplomatiskt lagda och har förmågan att förstå även en motparts poänger. På det sättet har dom ofta lätt för att bli omtyckta - t om av sina motståndare!


Den utmanande aspekten av Månen i Vågen är en ibland oförmåga att fatta beslut och att bli FÖR mån om att tillfredställa alla andra.

(Kom ihåg att en person alltid är summan av både sitt födelsehoroskop och sin familje - och uppväxtprägling.)


Fler politikerhoroskop i dagarna!


Vill du ha ditt eget födelsehoroskop tolkat? Kontakta mig på

https://www.milasastrology.com/ Jag tar emot i Stockholm och även över Skype och telefon306 views0 comments

Comments


bottom of page