top of page
Search

Jonas horoskop - En "Snällis" på riktigt.

Updated: Sep 6, 2018

Jonas Sjöstedt Partiledare Vänsterpartiet

Född 25e Dec 1964 Minitolkning födelsehoroskop


Jonas är född i Stenbockens tecken och både hans Sol och Måne befinner sig i trygga jordtecken. Hans Måne är nämligen i Jungfrun. Detta ger en stabil och pålitlig personlighet överlag.

Jungfrun som tecken är lite mer humanistisk lagd än just Stenbocken och det är kanske av detta vi ser Vänsterpartiets och Jonas engagemang för utsatta grupper i samhället. Människor med Månen i Jungfrun är några av dem mest genuint snälla personer man kan hitta. Dom har det helt enkelt bara i sig att bry sig om dem svagare i samhället, och dom har ett behov av att känna sig behövda på ett djupare plan.


Även ”krigaren” Mars befinner sig i Jungfrun. Mars visar vad vi drivs av – vad vi slåss för! I Jonas fall är det som sagt dem svagare, förmodligen också hälsa och välmående.


Med så mycket trygg jord i födelsekartan är det bra att vi hittar lite eld också. Jonas har nämligen också viktiga planetplaceringar i Skytten! Detta passar så underbart för en politiker! Både Venus och Merkurius är i Skytten . Skytten har gåvan att tänka i den stora och visionära banan samt dem är också STORA humanister liksom Jungfrun. Vad är egentligen en politiker som inte kan tänka stort? Inte mycket skulle jag personligen säga.


Skytten har ett upptäcksresande sinne och det visar sig i både storslagna idéer och i ren praktik. Jonas berättar i en intervju med Sveriges radio att han var rätt så revolutionär som tonåring. Flyttade hemifrån tidigt, tågluffade runt i Europa samt liftade sig fram i Sverige. Sann ”Skyttenanda” där!

Venus visar i horoskopet vad vi dras och attraheras till. I Jonas fall är det äventyr och rörelse eftersom även Venus återfinns i Skytten.


Notis: Jag har lagt mina egna politiska åsikter åt sidan i tolkningen


Kolla in fler partiledare i bloggen!


Vill du få ditt eget födelsehoroskop tolkat? Jag tar emot i Stockholm samt även över telefon och Skype. Klicka på "Contact" i menyn längst upp till höger.


219 views0 comments

Comments


bottom of page