top of page
Search

Anders riksdagskandidat "ENHET" Födelsehoroskop

Updated: Sep 4, 2018Anders Axner Riksdagskandidat i partiet "ENHET"

Född 30e Aug 1950 Födelsehoroskop kort tolkning


Anders är en jordnära Jungfru med starkt idealistiska och visionära drag. Det här är ett idealiskt ”Politikerhoroskop” för här syns tydligt en stor dos hjärta och humanism! Giganten Jupiter är i Fiskarna och är mitt emot Anders Sol. Det här är en generös och optimistisk person som vill förbättra världen på det sättet han tycker är effektivast. Just framtidstro och optimism är starka sidor här. Både Fiskarna och Jungfrun som är väldigt framträdande här är en energi som är inriktad på att serva något större än bara sig själv. Högst oegoistiskt alltså…

Här finns även starka drag av Vattumannens energi. En mycket känd tidigare Politiker med mycket av Vattumannen var Olof Palme.

Det här är en person som ”vågar” och som inte är rädd att gå otrampade stigar. För er som är tillräckligt gamla för att minnas Palme så minns ni säkert att han var en sådan personlighet.

Med Vattumannens energi så framträdande finns en risk för att hans idéer är svåra att förstå sig på för personer som inte är lika vidsynta och duktiga på att se helhet och framtidsscenarios som han själv har. En starkt placerad Mars i Skorpionen visar också på mycket handlingskraftighet. Med Mars aspekterande Uranus i Kräftan ( Kräftan -hemlandet) visar detta på en person som har möjligheten att kläcka banbrytande idéer som gynnar hemlandet.


Jag skulle tippa på att Anders fritidsintressen består av att resa, förmodligen till främmande kulturer. Förmodligen finns också ett intresse för filosofi, livsåskådning eller ”mystiska” kanske esoteriska fält.

Ett av ”Enhets” planer som parti ifall dom blir inröstade i Riksdagen är att göra alternativmedicinska metoder tillgängliga för alla medborgare att välja som alternativ till skolmedicinen. Jag är inte alls förvånad att Anders står bakom en reform som denna…nytänkande och väldigt ”Jupiteriskt”.


Månen befann sig sannolikt i Väduren vid Anders födsel (p ga ingen födelsetid osäkert)

Detta är i alla fall pionjärens energi. Förmodligen så hade hans Mamma denna energi

( Månen- modern), och detta är något Anders snappat upp. Hans Mamma var förmodligen en självständig och lite tuff person.


Jag har ingen födelsetid på Anders, endast födelsedag. Därför är det inte möjligt att se allt som man skulle vilja.


Kolla in fler politiker i bloggen!
Är du nyfiken på potentialerna i ditt eget födelsehoroskop? Jag tar emot i Stockholm och tar även möten över Skype och telefon. Gå till "Contact"längst upp i menyn.
92 views0 comments

コメント


bottom of page